Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (5.27 secunde)
Codrut Seres, ministrul economiei si comertului, a vizitat locul pe care se vor construi viitoarele case ale sinistratilor din comunele gorjene afectate de alunecarile de teren.
Municipiul Mangalia a reprezentat Romania la cea de a doua editie a Congresului International "Europa e... non solo", manifestare la care au participat 79 de delegatii din 55 de tari din intreaga lume.
In plina criza economica, cei cu bani lichizi ar putea profita de preturile care au scazut peste noapte pentru a achizitiona imobile sau terenuri. Spre exemplu, in localitatea Valu lui Traian, un lot de aproximativ 500 mp, pentru care, acum 6 luni, proprietarii cereau peste 20.
Captura impresionanta de cereale in judetul Timis. ... La un control mai amanuntit, inspectorii de la Garda Financiara au constatat ca cerealele au fost cumparate ilegal. Autocamioanele au ajuns, sub sigiliu, la Inspectoratul Judetean de Politie. Soferii celor doua autocamioane au incarcat marfa din localitatea timiseana Sannicolau Mare.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
LUATI DE LA BASESCU (Autor: ... Autostrada ar fi fost finalizata inca de acum 5 ani. Probabil ca putini isi mai amintesc faptul ca, in 2005, Basescu a anulat contractul respectiv, pe motiv de tain.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... la Vlad Tepes agricultorii primesc o subventie pe suprafata mai mica cu 30 de euro/ha/an.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. In format Standard a fost deschis astazi magazinul din localitatea Curtea de Arges.
Terenul de fotbal cu pom din Romania a ajuns vedeta internationala Dupa ce ne-au amuzat copios in tara, imaginile cu terenul de fotbal cu pom din localitatea Tonciu au facut incojurul lumii si au atras atentia si catorva publicatii prestigioase din Germania.
Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu. ... "Oamenii din satele Colegiului meu au nevoie de ce am gandit noi, de asistenta medicala.
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
La sfarsitul anilor nouazeci ai secolului trecut, el a avut ideea de a efectua sapaturi in New Mexico, pe platoul desertic numit Plains of San Agustin, aflat la vest de orasul Socorro, in speranta ca va gasi acolo resturi din presupusul OZN prabusit la Roswell in 1947.
O fetita de sase ani a fost ranita grav in urma unui accident de circulatie produs in localitatea doljeana Sadova.
Rozatoarele cu pricina au sapat gropi si galerii pana cand digul de langa localitatea Suditi din judetul Ialomita - de exemplu - a cedat. ... Nu lucrarile proaste, nu lipsa de preocupare si faptul ca digurile nu au fost corespunzator intretinute sunt de vina, ci… harciogii!
Un incendiu devastator a izbucnit astazi, in localitatea Marginea din judetul Suceava. Doua gospodarii au ars in totalitate dupa ce au fost cuprinse de flacari, iar focul ameninta ca se extinde si la locuintele din jur.
Baiatul a cerut de la mai multe persoane diverse sume de bani, promitandu-le, in schimb, ca le ajuta sa se angajeze in politie.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Politistii de la Rutiera au intocmit, vineri si sambata, nu mai putin de cinci dosare penale pe numele tot atator soferi care s-au urcat la volan, desi consumasera bauturi alcoolice.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Ranitii, printre care si un copil de 8 ani, au ajuns la Spitalul Municipal Falticeni. ... Ina, drumul lor s-a oprit in localitatea suceveana Vadu Moldovei. Intr-o curba foarte periculoasa, masina a iesit de pe sosea si s-a izbit de un stalp.
google-analytics.com